Voertuig te water NAY (6)Nieuwerkerk aan den IJssel, 11 juli 2015

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een voertuig te water op de Laan van Avant-Garde in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse bleek een bestuurder op de parkeerplaats van de Hornbach de macht over zijn stuur te zijn verloren waarna hij met zijn voertuig te water raakte.

De eerste ter plaatse gekomen hulptroepen konden al snel vast stellen dat de bestuurder uit het voertuig was en niet gewond was geraakt. De meeste hulpdiensten werden hierop afgemeld en brandweer en ambulance gingen retour. De politie bleef ter plaatse voor het opnemen van een verklaring.

De bestuurder wilde op het parkeerterrein een bocht maken maar door het net gestrooide zand gleed de auto door de sloot in. Een berger kwam er aan te pas om de auto weer op zijn wielen te zetten.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuig te water NAY (1) Voertuig te water NAY (2) Voertuig te water NAY (3) Voertuig te water NAY (4) Voertuig te water NAY (5) Voertuig te water NAY (7) Voertuig te water NAY (8) Voertuig te water NAY (9) Voertuig te water NAY (10) Voertuig te water NAY (11)

Cookievoorkeuren wijzigen