Rijnsburg, 11 juli 2015

Vanmiddag omstreeks tien voor zes werden politie, twee ambulances en traumahelikopter naar de Noordwijkerweg in Rijnsburg gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een motorrijder en een personenauto met elkaar in botsing zijn gekomen. Vermoedelijk gebeurde het ongeval nadat de personenauto de Noordwijkerweg opdraaide en hierbij de motorrijder over het hoofd heeft gezien. De motorrijder probeerde nog te remmen zoals de sporen aangeven maar helaas botste hij toch nog in de flank van de personenauto. De traumahelikopter is op een velde vlakbij het ongeval geland en heeft het ambulancepersoneel geassisteerd met de behandeling van het slachtoffer. Nadat het slachtoffer in de ambulance was gebracht is hij met spoed naar het LUMC in Leiden vervoerd. De verkeersdienst van de politie (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van dit ongeval. De Noordwijkerweg was gedurende de hulpverlening en het onderzoek afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Foto’s Menno Plug:

Cookievoorkeuren wijzigen