Oegstgeest, 10 juli 2015

Vanmiddag omstreeks tien voor vijf werden politie eenheden, twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen voor een medische noodsituatie op de Vinkeweg in Oegstgeest.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een kindje van 2 jaar oud levenloos was aangetroffen in een slootje bedekt met kroost. Het kindje zou er enkele minuten in hebben gelegen, maar men begon gelijk na het aantreffen met de reanimatie. Het ambulancepersoneel heeft met behulp van de bemanning van de traumahelikopter het kindje gereanimeerd. Toen zijn situatie enigszins stabiel was is het jongetje in de traumahelikopter gebracht en hierna naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam gevlogen. De politie heeft de ouders van het kindje in een politieauto onder spoedbegeleiding ook naar het ziekenhuis gebracht.

UPDATE 12 juli:

Helaas hebben wij vernomen dat het kindje alsnog is overleden in het ziekenhuis ondanks alle inspanningen. Met oprechte deelneming, woorden schieten tekort om ons leedwezen uit te drukken, 112HM.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen