Ongeval NVN (1)Nieuwveen, 9 juli 2015

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een voertuig te water op de Provincialeweg – N231 in Nieuwveen. Ter plaatse bleek een voertuig onderaan het talud te zijn belandt.

De twee inzittenden van het voertuig raakten bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijdt. Het dak van het voertuig werd er afgeknipt en de slachtoffers werden uit het voertuig gehaald. Eenmaal uit het voertuig stond de ambulancedienst klaar voor medische hulp.

Volgens getuigen zou het ongeval hebben plaats gevonden na een mislukte inhaalmanoeuvre. De politie heeft de zaak onderzoek

Foto’s: Dimitri Wisker  Ongeval NVN (2) Ongeval NVN (3) Ongeval NVN (4) Ongeval NVN (5) Ongeval NVN (6) Ongeval NVN (7) Ongeval NVN (8) Ongeval NVN (9) Ongeval NVN (10) Ongeval NVN (11) Ongeval NVN (12)

Cookievoorkeuren wijzigen