Schietpartij Leiden (1)Leiden, 8 juli 2015

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een schietincident op de Hoflaan in Leiden. Politie, ambulance en het Mobiel Medisch team werden hiervoor opgeroepen.

Ter plaatse bleek het slachtoffer niet dusdanig ernstig gewond dat het Mobiel Medisch Team nodig was, deze werd dan ook afgemeld. De man raakte gewond nadat er tussen de zes tot tien keer geschoten zou zijn. Hij is behandeld door de ambulancedienst en uiteindelijk naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie zette het plaats delict ruim af en startte een zoektocht naar de verdachte. Hierbij werd onder andere gebruik gemaakt van een politiehelikopter. Zover bekend heeft de politie op het moment van schrijven nog niemand kunnen aanhouden.

De technische recherche is ter plaatse gekomen en heeft grondig onderzoek gedaan. Over de toedracht van de schietpartij is bij ons nog niets bekend.

Foto’s: 112HM Schietpartij Leiden (2) Schietpartij Leiden (3) Schietpartij Leiden (4) Schietpartij Leiden (5) Schietpartij Leiden (6) Schietpartij Leiden (7) Schietpartij Leiden (8) Schietpartij Leiden (9) Schietpartij Leiden (10) Schietpartij Leiden (11) Schietpartij Leiden (12) Schietpartij Leiden (13)

Cookievoorkeuren wijzigen