Gasslang geklapt Leiden (1)Leiden, 8 juli 2015

Vanmorgen zijn even voor 12.00 uur de politie, brandweer en ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval materieel (gas) bij Akerboom Yacht Equipment aan de Hoge Morsweg in Leiden. Ter plaatse was tijdens werkzaamheden een gasslang geklapt.

Hierbij raakte 1 persoon gewond, het slachtoffer is met brandwonden aan zijn hand naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen waarna zij de situatie binnen in de loods hebben veilig gesteld. Hoe de slang heeft kunnen klappen is onbekend. De werkzaamheden in de loods zijn tijdens het incident stilgelegd.

Foto’s: Koen Jongen – District 16 Gasslang geklapt Leiden (2) Gasslang geklapt Leiden (3) Gasslang geklapt Leiden (4) Gasslang geklapt Leiden (5) Gasslang geklapt Leiden (6) Gasslang geklapt Leiden (7) Gasslang geklapt Leiden (8)

Cookievoorkeuren wijzigen