Ongeval van Reenensingel Gouda (3)

Gouda, 8 juli 2015

Woensdagmiddag heeft er even na de middag opnieuw een ongeval plaats gevonden op de Burgemeester van Reenensingel in Gouda. Dit maal ging het om een flinke frontale aanrijding.


In één van de inmiddels beruchte bochten ging het voor de zoveelste keer fout. Een auto reed door de bocht maar gleed door naar de rijstrook van tegenovergesteld komend verkeer. Een frontale aanrijding bleek onvermijdelijk.

Ambulancepersoneel heeft de inzittenden van de voertuigen onderzocht maar niemand hoefde naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De politie doet onderzoek. Beide auto’s zijn total loss.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval van Reenensingel Gouda (1) Ongeval van Reenensingel Gouda (2) Ongeval van Reenensingel Gouda (4) Ongeval van Reenensingel Gouda (5) Ongeval van Reenensingel Gouda (6) Ongeval van Reenensingel Gouda (7) Ongeval van Reenensingel Gouda (8) Ongeval van Reenensingel Gouda (9) Ongeval van Reenensingel Gouda (10) Ongeval van Reenensingel Gouda (11) Ongeval van Reenensingel Gouda (12) Ongeval van Reenensingel Gouda (13) Ongeval van Reenensingel Gouda (14) Ongeval van Reenensingel Gouda (15) Ongeval van Reenensingel Gouda (16) Ongeval van Reenensingel Gouda (17)

Cookievoorkeuren wijzigen