Voorhout, 07-07-2015

Vanavond omstreeks tien voor elf werden politie, twee ambulances de traumahelikopter en meerdere brandweer eenheden opgeroepen voor een voertuig te water op de Leidsevaart N444 in Voorhout.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een personenauto door nog onbekende reden van de weg was geraakt en in de Leidsevaart was beland. Omstanders en toevallig passerende recreatievaartuigen hebben geholpen de man op het droge te krijgen, de brandweer kon na aankomst alweer snel retour naar de kazernes. De ambulancedienst heeft de man nagekeken en hem voorzien van een droge warme doek, hierna is de man door de politie naar huis gebracht. De begingsdienst is omstreeks twaalf uur begonnen met de berging van het voertuig, het verkeer werd hier door verkeersregelaars geregeld.

Foto’s: Devin Waasdorp & Menno Plug

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen