Sassenheim, 6 juli 2015

Vanmiddag omstreeks kwart over vijf werden politie en ambulance naar de A44 in Sassenheim gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er een flink ongeval was gebeurd waarbij drie personenauto’s betrokken waren. De ambulancedienst heeft meerdere personen gecontroleerd en behandeld, gelukkig bleek op was lichte verwondingen na niemand mee naar het ziekenhuis te hoeven. Het ongeval gebeurde volgens getuigen door een remactie van een voertuig, hierop ontstond de kop-staart botsing tussen de drie personenauto’s. De schade aan alledrie de voertuigen was zeer groot en hierop zijn deze ook allemaal weg gesleept door bergers. De A44 was zeker anderhalf uur afgesloten voor al het verkeer richting Amsterdam. Dit leidde toch veel vertraging en kilometers lange files op de snelweg zelf en de omliggende doorgaande wegen. Omstreeks kwart voor zeven waren de voertuigen geborgen en het wegdek weer schoon geveegd, hierop werd de A44 weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen