Dienstverlening LDN (5)

Leiden, 5 juli 2015

Vanavond omstreeks 21:30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een dienstverlening aan de Sitterlaan in Leiden.

Ter plaatse had een tweetal bewoners welke tevens ook de melders waren last van een brommend geluid in een bepaald gedeelte in hun huis. Omdat het brommend geluid vermoedelijk van de naastgelegen leegstaande woning vandaan kwam wilde de brandweer ook in die woning controleren. Omdat de voordeur van de woning op slot was en niet bekend was wie de bewoner was heeft de brandweer de autoladder ter plaatse laten komen. De brandweer is via het raam op de eerste verdieping welke niet op slot was  de woning binnen gegaan, waarna het brommend geluid is verholpen. Hierop is de brandweer retour gegaan.

Foto’s: District 16 / K.Jongen-KJfotografie.com

Dienstverlening LDN (1) Dienstverlening LDN (2) Dienstverlening LDN (3) Dienstverlening LDN (4)

 

Cookievoorkeuren wijzigen