Buitenbrand LDP (5)

Leiderdorp, 5 juli 2015

Vanmorgen omstreeks 10:50 is de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand bij Manege Liethorp aan de Bloemerd in Leiderdorp.

 Ter plaatse bleek er aan de achterkant van de manege afval in brand te staan. De brandweer heeft overig afval dat aanwezig was op de brand gegooid om dit gecontroleerd laten te verbranden. Nadat dit was gedaan heeft de brandweer met een straal lage druk de brand geblust. Ook de omgeving van de grond waar de brand op woedde heeft de brandweer nat gemaakt.  Ander soort afval dat bij de prullenbak stond omdat deze vol was heeft de brandweer meegenomen om te voorkomen dat dit op een eventuele volgende brand word gegooid.

Foto’s : District 16 / K.Jongen- KJfotografie.com

Buitenbrand LDP (13)  Buitenbrand LDP (12) Buitenbrand LDP (6) Buitenbrand LDP (7) Buitenbrand LDP (8) Buitenbrand LDP (9) Buitenbrand LDP (4) Buitenbrand LDP (3) Buitenbrand LDP (2)  Buitenbrand LDP (10)

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen