Buitenbrand RVC Gouda (3)Gouda, 4 juli 2015

Omstreeks half drie vannacht werd de brandweer van post Reeuwijk gealarmeerd voor een buitenbrand op de Blommensteinsingel in Gouda. Ter plaatse bleek dat de brand woedde op de kruising Ridder van Catsweg met de Burgemeester van Reenensingel, de plaats waar gisterennacht ook al een hooibaal in brand stond.

De brandweer heeft opnieuw de brandende hooibalen geblust en dit maal ook uit elkaar moeten halen. Toen de brand uit was kon men retour kazerne.

Melding 3:

Omstreeks half zes werd de brandweer voor de derde keer gealarmeerd in verband met een buitenbrand op de welbekende en bovengenoemde kruising. De brandweer kwam weer ter plaatse en daar bleek opnieuw hooi in brand te staan. De brandweer heeft de brand wederom geblust en dient bij de gemeente een verzoek in om de balen zo spoedig mogelijk te laten verwijderen.

Foto’s melding 2: Ingestuurd door o.a. Karlijn van Luttervelt
Foto’s melding 3: Rens de Haan

Buitenbrand 2:

Buitenbrand GDA (4)Buitenbrand GDA (1) Buitenbrand GDA (2) Buitenbrand GDA (3)

 

Buitenbrand 3:

Buitenbrand RVC Gouda (1) Buitenbrand RVC Gouda (2) Buitenbrand RVC Gouda (4) Buitenbrand RVC Gouda (5) Buitenbrand RVC Gouda (6) Buitenbrand RVC Gouda (7) Buitenbrand RVC Gouda (8) Buitenbrand RVC Gouda (9) Buitenbrand RVC Gouda (10) Buitenbrand RVC Gouda (11) Buitenbrand RVC Gouda (12)

Cookievoorkeuren wijzigen