Ongeval Leiden (7)Leiden, 4 juni 2015

Vanavond zijn diverse hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Churchillaan met de Kennedylaan in Leiden. Ter plaatse waren een personenauto en een scooterrijder met elkaar in botsing gekomen. Hierbij is de bestuurder van de scooter gewond geraakt.

Ook het trauma team is voor het incident gealarmeerd. Zij zijn echter vlak voor de landing toch retour gegaan omdat het slachtoffer al in de ambulance lag om vervoerd te worden. De scooterrijder is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend. Dit zal nog worden onderzocht. Het incident trok veel bekijks van omwonenden.
Foto’s: Koen Jongen – District 16

Ongeval Leiden (1) Ongeval Leiden (2) Ongeval Leiden (3) Ongeval Leiden (4) Ongeval Leiden (5) Ongeval Leiden (6)  Ongeval Leiden (8) Ongeval Leiden (9) Ongeval Leiden (10) Ongeval Leiden (11) Ongeval Leiden (12) Ongeval Leiden (13)

Cookievoorkeuren wijzigen