Warmond, 4 juli 2015

Vanavond omstreeks kwart voor zeven kregen brandweer, twee ambulances en traumahelikopter melding van een ongeval met beknelling op de kruising Oosteinde met de Wasbeekerlaan in Warmond.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een ernstig ongeval tussen twee personenauto’s was gebeurd. Vermoedelijk is het voertuig welk vanuit Warmond kwam met hoge snelheid uit de bocht gevlogen, hierna in de slip geraakt en uiteindelijk belandde hij dwars op de andere rijbaan. Hier werd deze door een tegemoetkomende auto in de flank geramd. De ambulancedienst heeft het slachtoffer gestabiliseerd met onder andere de wervelplank en hierna is het slachtoffer met spoed naar een Leids ziekenhuis vervoerd. verder raakte er niemand uit het andere voertuig gewond bij dit ongeval. de schade aan de twee voertuigen was zeer groot en deze zijn dan ook hoogst waarschijnlijk total loss. Omdat in Warmond de kortebaandraverij bezig was is de Herenweg afgesloten voor het verkeer, het Oosteinde is nu ook dicht vanwege de hulpverlening bij het ongeval en het VOA onderzoek.

Foto´s & Video: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen