Brand (2)Leiden, 4 juli 2015

Vanavond zijn de brandweer en de politie gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Thijssen Rijnegommerstraat in Zoeterwoude. Ter plaatse bleek er een vreugdevuur te zijn gemaakt in een container op het terrein van Thijssen aan de Rijndijk in Hazerswoude.

Omdat er achter de container aan de kant van de N11 een drietal trailers stonden van een vrachtwagen dacht de desbetreffende persoon dat die in de brand stonden. De container waar het vreugdevuur in woedde was namelijk vanaf die zijde niet te zien. De brandweer is met twee tankautospuiten met spoed ter plaatse gekomen. Nadat de OVD heeft gesproken met de feestende mensen zijn alle hulpdiensten weer retour gegaan. Het vuur zou door hen zelf uit worden gemaakt om vervolgmeldingen te voorkomen.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Brand (1) Brand (3) Brand (4) Brand (5) Brand (6) Brand (7) Brand (8) Brand (9) Brand (10)

Cookievoorkeuren wijzigen