Lisse, 2 juli 2015

Vanavond omstreeks kwart voor negen kregen de brandweerkorpsen van Lisse en Lisserbroek melding van een uitslaande meterkastbrand op de Kanaalstraat in Lisse, in de eerste melding werd gelijk opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’.

De brandweer Lisse was zeer snel ter plaatse omdat men nog bezig was met het omzagen van een boom welk dreigde om te vallen op de Spekkelaan in Lisse, toen de woningbrand melding binnenkwam is men gelijk met spoed vertrokken hierheen. De brandweer had de uitslaande vlammen al snel onder controle, enkele buurtbewoners waren ook al met de tuinslang in de weer om de brand te bestrijden. Mede door de snelle inzet van de brandweer is erger voorkomen, de brand en rookschade aan de woning is echter groot. De brandweer is nog enige tijd bezig geweest om de laatste smeulende resten in het plafond te blussen, hierbij is het plafond uit elkaar gehaald. Gelukkig waren er geen personen meer in de woning aanwezig tijdens de brand. Stichting Salvage kwam nog ter plaatse om de schade in kaart te brengen.

Foto´s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen