Vrachtwagen op boom Benschop (9)Benschop, 1 juli 2015

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een voertuig te water op het Benedeneind Noordzijde in Benschop. Aanvankelijk zouden ook de duikers van Schoonhoven ter plaatse komen ter assistentie van regio Utrecht maar al snel bleek dat deze duikers niet nodig waren.

Ter plaatse bleek een vrachtwagen vol met zand tegen een boom te zijn gebotst waarna de boom omviel en in het water terecht kwam. De vrachtwagen bleef op de boom hangen, net boven het water.

Hoewel de schade aan de cabine enorm was, kon de chauffeur zelf uitstappen en bleef hij ongedeerd. De berging zal enige tijd in beslag gaan nemen.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Vrachtwagen op boom Benschop (1) Vrachtwagen op boom Benschop (2) Vrachtwagen op boom Benschop (3) Vrachtwagen op boom Benschop (4) Vrachtwagen op boom Benschop (5) Vrachtwagen op boom Benschop (6) Vrachtwagen op boom Benschop (7) Vrachtwagen op boom Benschop (8)

Cookievoorkeuren wijzigen