Brand Leiden (7)Leiden, 1 juli 2015

Vanmorgen omstreeks half 8 zijn de politie en de brandweer gealarmeerd voor een brand op het volkstuinencomplex aan de Joop Vervoornpad in Leiden. Ter plaatse bleek er brand uitgebroken te zijn in een tuinhuisje. Deze stond bij aankomst van de brandweer al in lichterlaaie.

De brandweer heeft uiteindelijk opgeschaald naar Middelbrand waarop een tweede tankautospuit ter plaatse is gekomen. Het was voor de brandweer lastig om de brand te bestrijden omdat het tuinhuisje in het midden van het volkstuinencomplex stond. Uiteindelijk lukte het de brandweer om waterwinning op te bouwen waarna men de brand volop is gaan blussen. Het lukte de brandweer uiteindelijk om de brand te blussen. Het kon niet worden worden voorkomen dat het tuinhuisje in zijn geheel afbranden. Enkele naastgelegen tuinhuisjes hebben door brand eveneens schade opgelopen, maar dit is beperkt gebleven.

Foto’s & Video: Koen Jongen – District 16

Brand Leiden (1) Brand Leiden (2) Brand Leiden (3) Brand Leiden (4) Brand Leiden (5) Brand Leiden (6)  Brand Leiden (8) Brand Leiden (9) Brand Leiden (10) Brand Leiden (11) Brand Leiden (12) Brand Leiden (13) Brand Leiden (14) Brand Leiden (15) Brand Leiden (16) Brand Leiden (17) Brand Leiden (18) Brand Leiden (19) Brand Leiden (20) Brand Leiden (21) Brand Leiden (22) Brand Leiden (23) Brand Leiden (24) Brand Leiden (25) Brand Leiden (26) Brand Leiden (27) Brand Leiden (28) Brand Leiden (29) Brand Leiden (30) Brand Leiden (31) Brand Leiden (32) Brand Leiden (33) Brand Leiden (34) Brand Leiden (35)

Cookievoorkeuren wijzigen