Noordbaan MDT (1)

Moordrecht, 1 juli 2015

De brandweer van post Gouda werd op woensdagavond gealarmeerd voor een brand in een bedrijf aan de Noordbaan in Moordrecht. Niet veel later werd ook de brandweer van Waddinxveen meegestuurd voor middelbrand.

In het pand was veel sprake van rookontwikkeling. Na nader onderzoek bleek er echter geen sprake te zijn van brand. Er was iets misgegaan met een machine tijdens het werkproces en raakte oververhit. Hierdoor kwam er veel rook vrij. De brandweerlieden hebben de machine uitgeschakeld waardoor deze vanzelf kon afkoelen. Ook is er nog een controle uitgevoerd met de warmtebeeldcamera, onder andere vanuit de autoladder.

Foto’s: Rob de Jong & Rens de Haan

Middelbrand Noordbaan MDT (1) Middelbrand Noordbaan MDT (2) Middelbrand Noordbaan MDT (3) Middelbrand Noordbaan MDT (4) Middelbrand Noordbaan MDT (5) Middelbrand Noordbaan MDT (6)Noordbaan MDT (2) Noordbaan MDT (3) Noordbaan MDT (4) Noordbaan MDT (5) Noordbaan MDT (6) Noordbaan MDT (7) Noordbaan MDT (8) Noordbaan MDT (9) Noordbaan MDT (10) Noordbaan MDT (11) Noordbaan MDT (12)

Cookievoorkeuren wijzigen