Gaslek LDP (1)

Leiderdorp, 29 juni 2015

Vanmorgen zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een gaslekkage in de Molenaarstraat in Leiderdorp. Tijdens werkzaamheden was een gasleiding geraakt waardoor een grote hoeveel gas ontsnapte.

De brandweer en de politie zijn met spoed ter plaatse gekomen waarna zij de gehele straat hebben ontruimd. Bewoners werden uit hun bed gebeld waar niet iedereen zo blij van werd. Buiten was de sissende gasleiding goed te horen. De omgeving van de gaslekkage is afgesloten door de politie met afzetlint. Liander is snel ter plaatse gekomen. Zij zullen de hoofdleiding afsluiten waarna het lek zal worden gedicht. Een ambulance is ter plaatse gekomen voor een persoon welke door de gaslek niet meer bij haar medicijnen kon komen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Gaslek LDP (2) Gaslek LDP (3) Gaslek LDP (4) Gaslek LDP (5) Gaslek LDP (6) Gaslek LDP (7) Gaslek LDP (8) Gaslek LDP (9) Gaslek LDP (10) Gaslek LDP (11) Gaslek LDP (12) Gaslek LDP (13) Gaslek LDP (14) Gaslek LDP (15) Gaslek LDP (16) Gaslek LDP (17) Gaslek LDP (18)

Cookievoorkeuren wijzigen