Ongeval BVR-Gentseweg GDA (1)

Gouda, 29 juni 2015

Tijdens de spits van maandagavond is er een ongeval gebeurd tussen twee voertuigen. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Burgemeester Van Reenensingel met de Gentseweg in Gouda.

Eén van de auto’s reed op de Van Reenensingel richting de Goudse Poort en botste op de kruising met het tweede voertuig, welke vanaf de Heuvellaan kwam. Er is één persoon nagekeken in de ambulance, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het verkeer had enige overlast door het ongeval.

Foto’s: Rob de Jong

Ongeval BVR-Gentseweg GDA (2) Ongeval BVR-Gentseweg GDA (3) Ongeval BVR-Gentseweg GDA (4) Ongeval BVR-Gentseweg GDA (5) Ongeval BVR-Gentseweg GDA (6) Ongeval BVR-Gentseweg GDA (7) Ongeval BVR-Gentseweg GDA (8) Ongeval BVR-Gentseweg GDA (9)

Cookievoorkeuren wijzigen