Ontruiming hennep weidebloemkwartier (1)

Gouda, 29 juni 2015

In de Goudse wijk Weidebloemkwartier is op maandagochtend een hennepkwekerij ontdekt in een woning.

Er werden 150 plantjes ontdekt die allemaal zijn vernietigd. Tijdens de hele operatie was/waren de bewoner(s) niet thuis.

Ook aan de Einsteinstraat in Reeuwijk werd onderzoek verricht naar mogelijk hennepteelt. Maar hier bleek het alleen maar om oud afval te gaan van de vorige eigenaar van het pand.

Foto’s: Ingestuurd

Ontruiming hennep weidebloemkwartier (2) Ontruiming hennep weidebloemkwartier (3) Ontruiming hennep weidebloemkwartier (4) Ontruiming hennep weidebloemkwartier (5) Ontruiming hennep weidebloemkwartier (6) Ontruiming hennep weidebloemkwartier (7)  Ontruiming hennep weidebloemkwartier (9) Ontruiming hennep weidebloemkwartier (10) Ontruiming hennep weidebloemkwartier (11) Ontruiming hennep weidebloemkwartier (12) Ontruiming hennep weidebloemkwartier (13) Ontruiming hennep weidebloemkwartier (14)  Ontruiming hennep weidebloemkwartier (16) Ontruiming hennep weidebloemkwartier (17)

Cookievoorkeuren wijzigen