Noodsituatie WMD (13)Warmond, 28 juni 2015

Vanavond omstreeks kwart voor 7 werd het trauma team gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Ganzenwei in Warmond. Naast een tweetal ambulances en de politie die massaal ter plaatse kwam is ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ter plaatse gekomen.

De traumahelikopter landde op een klein voetbalveldje in de buurt van de woning. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed, onder begeleiding van diverse politiemotoren, vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Noodsituatie WMD (1) Noodsituatie WMD (2) Noodsituatie WMD (3) Noodsituatie WMD (4) Noodsituatie WMD (5) Noodsituatie WMD (6) Noodsituatie WMD (7) Noodsituatie WMD (8) Noodsituatie WMD (10) Noodsituatie WMD (12) Noodsituatie WMD (13) Noodsituatie WMD (14) Noodsituatie WMD (15) Noodsituatie WMD (16) Noodsituatie WMD (17) Noodsituatie WMD (18) Noodsituatie WMD (19) Noodsituatie WMD (20) Noodsituatie WMD (21) Noodsituatie WMD (22) Noodsituatie WMD (23) Noodsituatie WMD (24) Noodsituatie WMD (25)

Cookievoorkeuren wijzigen