Sassenheim, 27 juni 2015

De politie werd omstreeks tien uur deze morgen gealarmeerd voor een overval op juwelier Wagenmakers op de Hortuslaan in Sassenheim. Ter plaatse waren de overvallers helaas al gevlucht.

De politie startte in de omgeving direct een zoektocht. Men zocht naar twee in het donker geklede mannen met vuurwapens. Rijdend in een mogelijk gestolen Volkswagen Touareg met witte (Duits / Frans) kenteken.

Direct werd de omgeving ruim afgezet in verband met sporenonderzoek. In een grote omgeving heeft de politie in kogel werende vesten gepost, dit deed men onder andere op de rotonde bij de van Pallandtlaan en ook op de A44 en de A4 zijn diverse controleposten gezien.

Update 11:30:

Vluchtauto is aangetroffen op de Koetsiersweg / Kerkeland in Sassenheim. Men had de auto in brand gestoken maar dit is niet gelukt zoals men dit waarschijnlijk bedoeld had. Brandje was al snel geblust. Ook hier is plaats delict gemaakt en de omgeving van de auto is afgezet. De verdachten zelf zijn nog niet aangetroffen. Volgens getuigen zijn de daders vanaf de vluchtauto naar het Kerkeland gerend en aldaar in een ouder type Mercedes gestapt en weg gevlucht.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen