Opendag Brandweer Zevenhuizen (11) - kopie

Zevenhuizen, 27 juni 2015

Vandaag hield de brandweer van Zevenhuizen een opendag. Er was genoeg te doen voor jong en oud.

Er werden vandaag verschillende demonstraties gegeven, de brandweer heeft laten zien hoe zij een slachtoffer horizontaal uit een voertuig halen. Voor de kleine kinderen was er een water spelletje te doen, en konden een rondrit maken in de brandweerauto met zwaailichten en sirene.  De jeugdbrandweer van Zevenhuizen heeft demo’s laten zien.  De laatste demo was een autobrand, de brandweer heeft laten zien hoe zij te werk gaan bij een autobrand.

Al met al was het een geslaagde dag!

Foto’s : Sven Poeze

Opendag Brandweer Zevenhuizen (1) Opendag Brandweer Zevenhuizen (2) Opendag Brandweer Zevenhuizen (3) Opendag Brandweer Zevenhuizen (4) Opendag Brandweer Zevenhuizen (5) Opendag Brandweer Zevenhuizen (6) Opendag Brandweer Zevenhuizen (7) Opendag Brandweer Zevenhuizen (8) Opendag Brandweer Zevenhuizen (9) Opendag Brandweer Zevenhuizen (10)   Opendag Brandweer Zevenhuizen (12) Opendag Brandweer Zevenhuizen (13) Opendag Brandweer Zevenhuizen (14) Opendag Brandweer Zevenhuizen (15) Opendag Brandweer Zevenhuizen (16) Opendag Brandweer Zevenhuizen (17) Opendag Brandweer Zevenhuizen (18) Opendag Brandweer Zevenhuizen (19) Opendag Brandweer Zevenhuizen (20) Opendag Brandweer Zevenhuizen (21) Opendag Brandweer Zevenhuizen (22) Opendag Brandweer Zevenhuizen (23) Opendag Brandweer Zevenhuizen (24)Opendag Brandweer Zevenhuizen (26) Opendag Brandweer Zevenhuizen (25)  Opendag Brandweer Zevenhuizen (27)