Kat op het dak Keizerstraat Gouda (5) (Kopie)

Gouda, 27 juni 2015

Deze ochtend werd de brandweer van post Gouda opgeroepen voor een dier op hoogte op de Keizerstraat in Gouda. Ter plaatse bleek er een kat op het dak tussen twee woningen in te zitten.

De kat zat al een dag op het dak en kwam niet naar beneden, hierop heeft de eigenaar de brandweer gebeld. De brandweer is met behulp van een ladder het dak opgegaan om de kat te zoeken. Dit was echter niet eenvoudig, de kat had zich tussen twee bloembakken verscholen. Toen de brandweer de kat gevonden had is deze naar beneden gebracht en overgedragen aan de eigenaar waarop de brandweer weer in kon pakken en retour kazerne kon.

Foto’s: Franklin Coenen

Kat op het dak Keizerstraat Gouda (1) (Kopie) Kat op het dak Keizerstraat Gouda (2) (Kopie) Kat op het dak Keizerstraat Gouda (3) (Kopie) Kat op het dak Keizerstraat Gouda (4) (Kopie) Kat op het dak Keizerstraat Gouda (6) (Kopie) Kat op het dak Keizerstraat Gouda (7) (Kopie) Kat op het dak Keizerstraat Gouda (8) (Kopie) Kat op het dak Keizerstraat Gouda (9) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen