Ongeval (2)

Oegstgeest, 26 juni 2015

Vanmorgen omstreeks half 9 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Lijtweg in Oegstgeest.

Ter plaatse waren een personenauto en een fietser met elkaar in botsing gekomen, hierbij is de fietser licht gewond geraakt. Omdat er sprake was van een beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd voor dit incident. De brandweer kon al snel weer retour aangezien diverse omstanders de personenauto gedeeltelijk omhoog getild hadden waarna de fietser onder de auto vandaan hadden getrokken. De fietser is ter plaatse gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet worden vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is echter niet bekend. De politie heeft ter plaatse getuigenverklaringen opgenomen.

Foto’s: District 16 / K.Jongen- KJfotografie.comOngeval (1)  Ongeval (4) Ongeval (5) Ongeval (6) Ongeval (7) Ongeval (8) Ongeval (9)

Cookievoorkeuren wijzigen