Ongeval Oud Ade (4)Oud Ade, 24 juni 2015

Vanmiddag omstreeks 14.45 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Leidseweg te Oud Ade. Aldaar was een motorrijder uit de vlocht gevlogen. Hierop is hij van zijn motor gevallen, over een slootje gevlogen en in het weiland terecht gekomen. Zijn motor is in de sloot naast de weg beland.

De ambulancebroeders hebben zich om de motorrijder ontfermd. De motorrijder is uiteindelijk met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen om de motor die in het water lag te bergen.

Foto’s: O.A.: Koen Jongen – District 16

Ongeval Oud Ade (1) Ongeval Oud Ade (1) Ongeval Oud Ade (2) Ongeval Oud Ade (2) Ongeval Oud Ade (3) Ongeval Oud Ade (3) Ongeval Oud Ade (4) Ongeval Oud Ade (5) Ongeval Oud Ade (5) Ongeval Oud Ade (6) Ongeval Oud Ade (6) Ongeval Oud Ade (7) Ongeval Oud Ade (7) Ongeval Oud Ade (8) Ongeval Oud Ade (8) Ongeval Oud Ade (9) Ongeval Oud Ade (10)

Cookievoorkeuren wijzigen