Ongeval Lekkerkerk (4)Lekkerkerk, 24 juni 2015

Begin van deze avond rond kwart over zes werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval tussen twee bestelbusjes op de kruising van de Tiendweg-West, de Tiendweg-Oost en de Kerkweg in Lekkerkerk.

De brandweer kwam ter plaatse omdat er iemand in het voertuig bekneld zou zitten maar al snel bleek dit niet het geval. De ambulance heeft de bestuurders wel op eventuele verwondingen gecontroleerd maar uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De berger kwam ter plaatse en heeft beide voertuigen afgesleept.

Foto’s: 112Lekkerkerk

Ongeval Lekkerkerk (1) Ongeval Lekkerkerk (2) Ongeval Lekkerkerk (3) Ongeval Lekkerkerk (5) Ongeval Lekkerkerk (6) Ongeval Lekkerkerk (7) Ongeval Lekkerkerk (8) Ongeval Lekkerkerk (9) Ongeval Lekkerkerk (10)

Cookievoorkeuren wijzigen