Lijkvinding Gouda (5)Gouda, 22 juni 2015

Vanavond omstreeks 21:00 uur kreeg de politie opnieuw een melding van een stoffelijk overschot wat in het water gevonden zou zijn aan de Bloemendaalseweg in Gouda. Ter plaatse bleek achter ’t Veerhuys aan de Livingstonelaan een persoon in het water te liggen in een klein parkje tussen de Bloemendaalseweg en de Ridder van Catsweg.

De brandweer werd vervolgens gealarmeerd om de politie te assisteren met het uit het water halen van het lichaam. Ook de technische recherche kwam ter plaatse. Direct werd het onderzoek gestart. De ter plaatse gekomen brandweer heeft het lichaam uit het water gehaald waarna de politie sporen heeft veilig gesteld. Een begrafenisondernemer kwam ter plaatse om het stoffelijk overschot te vervoeren.

Update:

Dit keer betrof het een 64-jarige man die werd aangetroffen. De man werd sinds 17:00 uur vermist uit de zorginstelling waar hij verbleef. De toedracht van het te water raken zal worden onderzocht.

Vorige week, 17 juni 2015, werd een vermiste man uit Den Haag dood aangetroffen in het water langs de Nieuwe Gouwe Oost Zijde.

Een maand geleden, 17 mei 2015, werd eveneens een stoffelijk overschot in het water aan de Bloemendaalseweg gevonden. Toen ging het om een vermiste 77-jarige vrouw.

Een half jaar geleden, 6 december 2014, trof de politie een vermiste man uit Gouderak aan in het Noorderhout in Gouda. Deze man was om het leven gekomen door een misdrijf.

Foto’s: Rens de Haan

Lijkvinding Gouda (1) Lijkvinding Gouda (2) Lijkvinding Gouda (3) Lijkvinding Gouda (4) Lijkvinding Gouda (6) Lijkvinding Gouda (7) Lijkvinding Gouda (8) Lijkvinding Gouda (9) Lijkvinding Gouda (11) Lijkvinding Gouda (12) Lijkvinding Gouda (13) Lijkvinding Gouda (14)

Cookievoorkeuren wijzigen