Mogelijk persoon te water (6)Nieuwkoop, 21 juni 2015

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een mogelijk persoon te water op de Noordenseweg in Nieuwkoop. Al snel werd er opgeschaald naar middel duikalarm en niet veel later waren onder andere drie brandweerboten onderweg.

Ter plaatse bleek dat een drijvende kano zonder opvarenden was gezien waarna de brandweer een zoektocht wilde starten. Echter toen net de derde boot in het water werd gelaten meldde de eigenaar van de kano zich en bleek dat deze losgeraakt was. Er bleken geen personen te water te zijn geraakt waarna men weer kon inpakken en retour ging.

Foto’s: Robin Schouten & Dimitri Wisker

Duikincident (1) Duikincident (2) Duikincident (3) Duikincident (4) Duikincident (5) Duikincident (6)Mogelijk persoon te water (1) Mogelijk persoon te water (2) Mogelijk persoon te water (3) Mogelijk persoon te water (4) Mogelijk persoon te water (5) Mogelijk persoon te water (7)