Leiden, 21 juni 2015

Vanmorgen omstreeks kwart voor elf kregen politie en ambulancedienst melding van een ongeval op de Plesmanlaan in Leiden.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een eenzijdig ongeval met een personenauto was gebeurd. Door nog onbekende reden verloor de bestuurder de macht over het stuur en raakte in de slip. Hierna botste de auto tegen een betonblok aan waarna deze gelanceerd werd en op de kop op de Plesmanlaan terecht kwam. De bestuurder kon zelf uit het voertuig klomen en is onderzocht in de ambulance. Wonder boven wonder bleek dat de bestuurder enkel een schrammetje op zijn hand eraan had overgehouden, gezien de grote schade heeft hij heel erg veel geluk gehad.

Tijdens de hulpverlening en de berging van het voertuig was de Plesmanlaan in de richting van de A44 afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s: Dejan Jeremic – Regio15

 

Cookievoorkeuren wijzigen