Noordeinde BKP (1)

Boskoop, 21 juni 2015

Op zondagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden aan het Noordeinde (N455) in Boskoop. Een auto raakte van de weg, ramde een geparkeerde auto en reed vervolgens tegen een gevel van een woning aan.

De twee inzittenden van het voertuig zijn beide nagekeken in de ambulance, maar voor zover bekend zijn zij niet vervoerd naar het ziekenhuis. De bewoners kwamen met de schrik vrij. Later zal het voertuig worden geborgen en dan zal ook gekeken worden wat de schade aan de woning is.

De auto kwam vanaf de rotonde met de Zijde en de bestuurder is vervolgens de macht over het stuur verloren.

Foto’s: Rob de Jong

Noordeinde BKP (2) Noordeinde BKP (3) Noordeinde BKP (4) Noordeinde BKP (5) Noordeinde BKP (6) Noordeinde BKP (7) Noordeinde BKP (8) Noordeinde BKP (9) Noordeinde BKP (10)

Cookievoorkeuren wijzigen