Ongeval Hoogeveenseweg HZD (1)

Hazerswoude, 19 juni 2015

De hulpdiensten werden op vrijdagochtend gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Hoogeveenseweg (N455) bij Hazerswoude Dorp. Er had een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen.

Eén persoon is door het ongeluk dusdanig gewond geraakt dat deze naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. Of de brandweer er aan te pas moest komen om te assisteren bij het bevrijden van het slachtoffer, is onbekend. De weg was een tijd dicht tussen Boskoop en de weg naar Hazerswoude. De VOA heeft ter plaatse onderzoek verricht.

Foto’s: 112HM

Ongeval Hoogeveenseweg HZD (2) Ongeval Hoogeveenseweg HZD (3) Ongeval Hoogeveenseweg HZD (4) Ongeval Hoogeveenseweg HZD (5) Ongeval Hoogeveenseweg HZD (6) Ongeval Hoogeveenseweg HZD (7) Ongeval Hoogeveenseweg HZD (8) Ongeval Hoogeveenseweg HZD (9)

Cookievoorkeuren wijzigen