Auto van dijk Kortenoord NAY (9) (Kopie)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 19 juni 2015

Deze ochtend werden de hulpdiensten opgeroepen voor een zware beknelling aan de Kortenoord in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse bleek er van beknelling geen sprake waarop meerdere hulpdiensten werden afgemeld.

Een personenauto had op de Kortenoord door onbekende oorzaak een muur geramd waarna deze een halve draai over de weg maakte en van de dijk af reed en op het fietspad tot stilstand kwam. De bestuurder is een tijdje in de ambulance nagekeken waarna deze zonder spoed is vervoerd naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de accu van de auto losgekoppeld waarna ook deze retour kon.  De auto had aanzienlijke schade opgelopen en deze is geborgen door een berger.

Foto’s: Franklin Coenen

Auto van dijk Kortenoord NAY (1) (Kopie)Auto van dijk Kortenoord NAY (2) (Kopie) Auto van dijk Kortenoord NAY (3) (Kopie)Auto van dijk Kortenoord NAY (11) (Kopie) Auto van dijk Kortenoord NAY (4) (Kopie) Auto van dijk Kortenoord NAY (6) (Kopie) Auto van dijk Kortenoord NAY (7) (Kopie) Auto van dijk Kortenoord NAY (8) (Kopie) Auto van dijk Kortenoord NAY (10) (Kopie) Auto van dijk Kortenoord NAY (12) (Kopie) Auto van dijk Kortenoord NAY (14) (Kopie) Auto van dijk Kortenoord NAY (15) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen