IMG_9091 (Kopie)

Leiden, 15 juni 2015

Vanmiddag zijn een tweetal ambulances en diverse politie-eenheden gealarmeerd voor een ongeval op de Curaçaostraat in Leiden. Ter plaatse waren een tweetal schoonmakers in een moskee van een trap gevallen waarna zij gewond zijn geraakt.

Een van de slachtoffers is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en geplankt. Het andere slachtoffer is niet gestabiliseerd. Beide slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Ook een traumahelikopter werd voor dit incident gealarmeerd, maar werd een paar minuten later nadat deze opgestegen was geannuleerd. De Curaçaostraat was ten tijde van het incident afgesloten voor het verkeer. 

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_9100 (Kopie) IMG_9105 (Kopie) IMG_9106 (Kopie) IMG_9109 (Kopie) IMG_9112 (Kopie) IMG_9113 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen