Overval Spar Leiden (1)

Leiden, 16 juni 2015

Vanmorgen omstreeks half 9 heeft er op een Spar supermarkt aan de IJsselkade in Leiden een overval plaatsgevonden.

Diverse politie eenheden zijn direct ter plaatse gegaan en zijn begonnen met een zoekslag in de omgeving. Ook een politiehelikopter en een speurhond hebben gezocht naar de overvaller. In de gehele wijk staan politie eenheden opgesteld en op de uit/invalswegen. De overval zou zijn gepleegd door een getint manspersoon rond de 20/25 jaar oud. De slager naast de supermarkt is nog achter de overvaller aangegaan op een fiets van een klant. De overvaller draagt een zwart trainingspak met capuchon met drie strepen op de mouw, verder zou de man witte sokken dragen en sportschoenen aanhebben. Op de Leedestraat, niet ver van de supermarkt vandaan is geld gevonden wat mogelijk van de overvaller is. De politie heeft hier een plaats delict van gemaakt.

Foto’s: District 16 / K.Jongen – KJfotografie.com

Overval Spar Leiden (4) Overval Spar Leiden (7) Overval Spar Leiden (8) Overval Spar Leiden (9) Overval Spar Leiden (10) Overval Spar Leiden (11) Overval Spar Leiden (12) Overval Spar Leiden (13) Overval Spar Leiden (14) Overval Spar Leiden (17) Overval Spar Leiden (19) Overval Spar Leiden (20) Overval Spar Leiden (21)

Cookievoorkeuren wijzigen