Ongeval LDP (5)

Leiderdorp, 16 juni 2015

Vanmorgen omstreeks 11:00 uur zijn de politie en ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Mauritssingel in Leiderdorp.

Ter plaatse had er een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietser.  De fietser is bij dit ongeval gewond geraakt en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De fietser stond stil op het wegdek langs het trottoir toen hij werd aangereden. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De VOA is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s: District 16 / K.Jongen- KJfotografie.com

Ongeval LDP (1) Ongeval LDP (2) Ongeval LDP (3) Ongeval LDP (4)  Ongeval LDP (6) Ongeval LDP (7) Ongeval LDP (9) Ongeval LDP (10) Ongeval LDP (11) Ongeval LDP (12)

 

Cookievoorkeuren wijzigen