Buitenbrand LDN (12)

Leiden, 15 juni 2015

Maandagavond omstreeks 23:30 uur zijn de politie en de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Karel Doormanweg in Leiden.

De politie heeft bij aankomst, omdat zij als eerste ter plaatse waren direct een onderzoek in gedaan naar de herkomst van de brandlucht welke goed bij het bedrijf te ruiken was. Niet veel later arriveerde ook de tankautospuit en de autoladder van brandweerpost Leiden-Noord. Achterop het bedrijventerrein was rookontwikkeling waargenomen door de politie. Na enig zoekwerk ontdekte de hulpdiensten dat er geen gebouwbrand was maar een containerbrand was, welke aan de andere kant van het bedrijf stond. De brandweer heeft de container met één straal hoge druk geblust waarna zij nog door middel van de autoladder een controle hebben uitgevoerd op het dak van het pand. Nadat hier geen bijzonderheden zijn aangetroffen hebben zijn alle hulpdiensten weer retour gegaan. Hoe de brand in de container heeft kunnen ontstaan is echter niet bekend. Brandstichting word niet uitgesloten.

Foto’s: District 16 / K.Jongen- KJfotografie.com

Buitenbrand LDN (2)Buitenbrand LDN (3)   Buitenbrand LDN (4) Buitenbrand LDN (5) Buitenbrand LDN (6) Buitenbrand LDN (7) Buitenbrand LDN (8) Buitenbrand LDN (9)Buitenbrand LDN (1) Buitenbrand LDN (10) Buitenbrand LDN (11)

Cookievoorkeuren wijzigen