IMG_9080 (Kopie)

Leiden, 15 juni 2015

Vanmiddag zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Sumatrastraat met de Surinamestraat in Leiden. Ter plaatse waren een personenauto en een fietsster met elkaar in botsing gekomen.

De fietsster is bij het ongeval gewond geraakt en is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna zij met onbekende verwondingen is vervoerd naar het ziekenhuis. Het ongeval leidde tot een grote verkeerschaos op het kruispunt. Diverse politie-eenheden zijn ter plaatse gekomen om onder andere het verkeer te regelen. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. 

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_9081 (Kopie) IMG_9082 (Kopie) IMG_9083 (Kopie) IMG_9084 (Kopie) IMG_9085 (Kopie) IMG_9086 (Kopie) IMG_9089 (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen