IMG_9231 (Kopie)

Leiden, 16 juni 2015

Vanmiddag zijn omstreeks 17:00 uur de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Kanaalweg ter hoogte van de Hoge Rijndijk in Leiden. Ter plaatse had een aanrijding plaatsgevonden tussen drie voertuigen.

Omdat een persoon nekklachten had heeft de politie die persoon gestabiliseerd en toch de ambulancedienst gealarmeerd. Deze zijn zonder spoed ter plaatse gekomen. Het ambulancepersoneel heeft uiteindelijk twee personen gecontroleerd, maar niemand hoefde uiteindelijk vervoerd te worden. Omdat een personenauto vast zat aan een busje is een berger ter plaatse gekomen om deze los te maken en hierop te bergen. 

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_9232 (Kopie) IMG_9233 (Kopie) IMG_9235 (Kopie) IMG_9236 (Kopie) IMG_9240 (Kopie) IMG_9242 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen