2 ongevallen Rijnsburgerweg LDN (1)

Leiden, 15 juni 2015

Op maandagmorgen liep het verkeer ernstige vertraging op door twee ongevallen op de Rijnsburgerweg in Leiden. Eerst werd een brommer aangereden door een brommobiel bij het Van Eijsingapark en later was er een ongeluk tussen een auto en een fietser op de rotonde bij de Wassenaarseweg.

De brommerrijder van het eerste ongeval raakte dusdanig gewond dat hij vervoerd moest worden naar het ziekenhuis. De brommer zou op het fietspad hebben gereden om vervolgens in aanraking te komen met de afslaande brommobiel. Bij het tweede ongeval raakte de fietser licht gewond.

De VOA heeft onderzoek verricht. Door de twee ongevallen was er enige tijd veel hinder voor het verkeer.

Foto’s: 112HM

2 ongevallen Rijnsburgerweg LDN (2) 2 ongevallen Rijnsburgerweg LDN (3) 2 ongevallen Rijnsburgerweg LDN (4) 2 ongevallen Rijnsburgerweg LDN (5)

Cookievoorkeuren wijzigen