Beijerincklaan WDN (1)

Waddinxveen, 15 juni 2015

De hulpdiensten kregen op maandagochtend de melding van een ongeval tussen een auto en een scooter. Dit was gebeurd op de nieuwe rotonde van de Beijerincklaan (N453) met de Zuidplaslaan in Waddinxveen.

De twee voertuigen hebben elkaar geraakt en de scooter kwam daarbij ten val. Na enige tijd is de bestuurder van de scooter met de ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Beide voertuigen hadden lichte schade, al had de scooter wel wat olie gelekt. Dit zal worden gereinigd door de gemeente. De tweewieler zelf is een stukje verderop geparkeerd door de politie, de bestuurder auto kon zelf zijn weg vervolgen.

Foto’s: Rob de Jong

Beijerincklaan WDN (2) Beijerincklaan WDN (3) Beijerincklaan WDN (4) Beijerincklaan WDN (5) Beijerincklaan WDN (6)

Cookievoorkeuren wijzigen