Autobrand Provincialeweg - N207 Gouda (12) (Kopie)

Gouda, 15 juni 2015

Deze middag werd de brandweer van post Gouda gealarmeerd voor een nacontrole brand op de Provincialeweg – N207 in Gouda. Ter plaatse bleek er een auto in brand te hebben gestaan.

De bestuurder van de auto zag tijdens het rijden rook onder de motorkap vandaan komen waarop hij zijn auto naast de weg parkeerde, hierna ging het al snel fout en begonnen de vlammen onder de motorkap vandaan te komen. Een omstander welke toevallig een brandblusser in zijn auto had liggen is langs de kant gestopt waarna hij de brand heeft geblust. De brandweer is nog even ter plaatse geweest en heeft de accu losgekoppeld en heeft nog een paar controles verricht waarna zij alweer snel retour kazerne konden.

De onfortuinlijke man had zijn auto gisteren pas gekocht. De auto zal afgesleept worden door een berger en zal helaas als verloren beschouwd moeten worden.

Foto’s: Franklin Coenen

Autobrand Provincialeweg - N207 Gouda (1) (Kopie)Autobrand Provincialeweg - N207 Gouda (15) (Kopie) Autobrand Provincialeweg - N207 Gouda (2) (Kopie) Autobrand Provincialeweg - N207 Gouda (4) (Kopie) Autobrand Provincialeweg - N207 Gouda (5) (Kopie) Autobrand Provincialeweg - N207 Gouda (6) (Kopie) Autobrand Provincialeweg - N207 Gouda (7) (Kopie) Autobrand Provincialeweg - N207 Gouda (8) (Kopie) Autobrand Provincialeweg - N207 Gouda (10) (Kopie) Autobrand Provincialeweg - N207 Gouda (11) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen