Misdrijf Sixlaan HLM  (3)

Hillegom, 14 juni 2015

Zondagmorgen is er een zoekactie gaande geweest naar één of meerdere personen. Een auto welke vermoedelijk van de dader(s) zijn, is aangetroffen op de Sixlaan in Hillegom. De politie kan echter nog niks zeggen over wat er precies heeft plaatsgevonden

De politie is onder andere met de politiehelikopter gaan zoeken boven bepaalde wijken van Hillegom. Diverse straten waaronder de Sixlaan waar de personenauto is teruggevonden is  afgezet. Op sociale media wordt er gesproken over twee gewapende mannen welke zijn gevlucht in een onbekende richting. De politie kan dit echter nog niet bevestigen. De auto welke is gevonden is afgevoerd voor sporenonderzoek.

Foto’s: District16 / K.Jongen-KJfotografie.com

Misdrijf Sixlaan HLM  (1)  Misdrijf Sixlaan HLM  (5) Misdrijf Sixlaan HLM  (7) Misdrijf Sixlaan HLM  (10) Misdrijf Sixlaan HLM  (12) Misdrijf Sixlaan HLM  (13)

Cookievoorkeuren wijzigen