Vernieling LDN  (5)

Leiden, 14 juni 2015

Vanochtend vroeg heeft een persoon een geparkeerde auto vernield met een grote baksteen. De personenauto stond geparkeerd aan de Surinamestraat in Leiden.

Getuige welke het zagen gebeuren spraken de man aan en belde direct 1-1-2 waarna de twee getuige de achtervolging hebben ingezet  om de dader te kunnen pakken. Na enige tijd wist de dader te ontkomen, maar niet voor lang. De politie welke inmiddels ook aan het zoeken waren konden niet veel later de verdachte aanhouden. Bij dit incident is één van de personen welke achter de dader aan zat geslagen door de dader. De geslagen persoon en de bestuurder van de personenauto hebben aangifte gedaan tegen de dader. De politie heeft ter plaatse meerdere getuigenverklaringen opgenomen. De schade aan de auto zal worden verhaald op de dader

Foto’s: District 16 / K.Jongen – KJfotografie.com

Vernieling LDN  (1) Vernieling LDN  (3) Vernieling LDN  (4)  Vernieling LDN  (6) Vernieling LDN  (7)

Cookievoorkeuren wijzigen