Sassenheim, 14 juni 2015

Vanmiddag omstreeks kwart voor twee werd de brandweerpost van Sassenheim en Lisse met de autoladder opgeroepen voor een gebouwbrand woning op de Nicolaas Damesstraat in Sassenheim, één persoon zou zich nog in de woning bevinden dus men schaalde gelijk op naar het sein ‘Middelbrand’.

Eenmaal ter plaatse bleek er inderdaad dat een man zich nog in de woning bevond, deze hing uit het raam terwijl er veel rook vrijkwam bij de brand. De brandweer snelde zich naar boven en deed gelijk een binnenaanval en heeft de man uit de woning gered. Een ambulance kwam ter plaatse om de man te controleren maar gelukkig bleek hij niks te eraan over gehouden te hebben. De brandweer had het vuur snel onder controle, er stond in de woning wat huisraad in brand. De brandweer heeft de spullen buiten de woning neergelegd en aldaar verder afgeblust. Hoe de brand precies kon ontstaan is nog onduidelijk, de politie doet hiernaar onderzoek.

Foto´s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen