Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (22)Nieuwerbrug, 13 juni 2015

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op het Weijland in Nieuwerbrug. Al snel werd opgeschaald naar middelhulpverlening en werden alle hulpdiensten massaal naar de plek des onheils gestuurd.

Binnen een half uur waren er vier brandweervoertuigen, vijf ambulances, en tal van politieauto’s en een traumahelikopter ter plaatse. Ook een tweede traumahelikopter werd gealarmeerd maar bleek uiteindelijk niet nodig.

Ter plaatse bleek een auto met drie mannelijke inzittenden tegen een boom te zijn gereden. De klap moet enorm zijn geweest aangezien het letsel van de twee voorste passagiers zeer ernstig was. De passagier op de achterbank kon zelf het voertuig verlaten.

De brandweer heeft het voertuig deels open geknipt waarbij beide slachtoffers uit het voertuig werden gehaald en naar het ziekenhuis werden vervoerd. De derde man, van de achterbank, werd eveneens vervoerd. Al snel stonden zes politiemotorsrijders klaar om de ambulances naar het ziekenhuis te begeleiden.

Nadat de slachtoffers werden vervoerd kon het politie onderzoek beginnen. Dit heeft tot circa elf uur geduurd waarna de berger het voertuig heeft geborgen en de rommel kon worden opgeruimd. Omstreeks half 12 werd de weg weer vrijgegeven.

De oorzaak zal worden onderzocht.

Foto’s: Rens de Haan & Pieter Louw
Video: Rens de Haan

Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (1) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (2) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (3) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (4) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (5) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (6) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (7) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (8) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (9) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (10) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (11) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (12) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (13) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (14) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (15)Ongeval Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (16) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (17) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (18) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (19) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (20) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (21) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (23) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (24) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (25) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (26) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (27) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (28) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (29) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (30) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (31) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (32) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (33) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (34) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (36) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (37) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (38) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (39) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (40) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (41) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (42) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (43) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (44) Zeer ernstig ongeval Nieuwerbrug (45)

 

Cookievoorkeuren wijzigen