Boom in brand Gouda (10)Gouda, 13 juni 2015

De brandweer van Post Gouda werd deze morgen morgen vroeg gealarmeerd voor een boom in brand op de Groenhovenweg in Gouda. De rook die vrijkwam bij de brand zou over de A12 trekken en hierop besloot de centralist om de brandweer met spoed te laten rijden.

Ter plaatse op de Groenhovenweg was het even zoeken maar al snel werd de juiste locatie gevonden. De boom en wat groen daaromheen stond inderdaad in brand. De zo’n vier meter hoge boom brandde van beneden tot boven.

De brandweer kon de brand vrij gemakkelijk blussen nadat men hun materiaal over een sloot had gekregen. Toen de brand uit was kon men retour kazerne.

Foto’s: Rens de HaanBoom in brand Gouda (1) Boom in brand Gouda (2) Boom in brand Gouda (3) Boom in brand Gouda (4) Boom in brand Gouda (5) Boom in brand Gouda (6)Boom in brand Gouda (7) Boom in brand Gouda (8) Boom in brand Gouda (9) Boom in brand Gouda (11)Boom in brand Gouda (13) Boom in brand Gouda (12) Boom in brand Gouda (14) Boom in brand Gouda (15)

Cookievoorkeuren wijzigen