Auto te water Schaapjeszijde OAY (1) (Kopie)

Ouderkerk aan de IJssel, 13 juni 2015

Deze middag is er een auto te water geraakt op de Schaapjeszijde in Ouderkerk aan den IJssel. De bestuurder raakte hierbij niet gewond.

De bestuurder had zijn auto met draaiende motor geparkeerd maar was hierbij vergeten om zijn auto, welke een automaat is in de parkeerstand te zetten waarna de auto uit zichzelf begon te rijden. De bestuurder heeft nog geprobeerd zijn auto te redden maar dit was tevergeefs, de auto belandde in een naastgelegen sloot. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft de auto geborgen.

De bestuurder had zijn auto te koop staan maar helaas zal deze total loss verklaard moeten worden.

Foto’s: Franklin Coenen

Auto te water Schaapjeszijde OAY (2) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (3) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (4) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (5) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (6) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (7) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (8) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (9) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (11) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (12) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (13) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (14) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (15) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (17) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (18) (Kopie) Auto te water Schaapjeszijde OAY (19) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen